Kategorier
Garagestädning

En ordentlig garagestädning i Stockholm

Att utföra en rejäl garagestädning i Stockholm kan ta på krafterna. För att göra arbetet lättare är det smart att be både släkt och vänner om lite hjälp.

Många i Stockholm väljer att utföra en ordentlig garagestädning inför våren. Kanske åkte allt bråte in i garaget när utesäsongen var över. Många nästan kastar in cyklar, gräsklippare och sommardäck i garaget när kylan slår till och den första frosten kommer. När våren sedan är på intåg är det väldigt svårt att hitta rätt bland prylarna i det mycket stökiga garaget.

En ordentlig garagestädning kan lösa problemet. Denna typ av städning kan dock vara jobbig att ta sig igenom. Att vara ett par stycken är alltid en god idé när det kommer till att utföra en garagestädning. Kanske kan några ansvara för att dra ut alla prylar medan andra sorterar upp sakerna i olika högar. En tredje grupp kan ansvara för att köra skräp och annat till soptippen.

Så får man vännerna att hjälpa till med en garagestädning

Men hur får man egentligen sina kompisar och sin familj att ställa upp när det vankas garagestädning? Jo, först och främst kan det vara klokt att skicka ut någon typ av inbjudan. Via sociala medier går det att skapa event och på så vis bjuda in många bekanta på en gång. I inbjudan kan man specificera vad som gäller samt hur lång tid man tror att garagestädningen ska ta.

För att premiera de som kommer och hjälper till är det smart att bjuda på något att äta. Kanske kan man passa på att damma av grillen och bjuda på korv med bröd. Alternativt ser man till att det finns stora skålar med chips och andra tilltugg. Mätta vänner städar betydligt bättre än hungriga. Med lite gott i magen kommer garagestädningen gå som en dans och snabbt vara klar.